Our Love

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, June 19, 2010

We are coming to NL!!!!



I will be getting a bike while in Holland...and re-learning how to ride it! Many people have bikes instead of cars as their main form of travel!

Our Wonderful Home Front Committee...who have graciously made speaking engagements and provided a car for us while in NL!


Our Home Church in NL-Great church! We will be speaking here!

We are looking forward to spending time with Family in NL!

J and I love Holland...it holds a special place in our hearts...as it is where we got engaged!

Nog even een update van Team MoJo

Conferentie Update:

Nadat we de uitslag kregen van de dokter, hebben we een overleg gehad met onze leiders. Mary zal tijdelijk het werk neer gaan leggen om te rusten en om zich over te geven aan de liefdevolle zorg van de Vader. Dit betekent dat Mary deze zomer niet zal meewerken aan de zomerconferenties (onregelmatige werktijden, vaak laat naar bed, eten met veel halffabrikaten erin verwerkt…allemaal dingen die de doktoren Mary sterk afgeraden hebben). In spetember zal Mary de specialist weer bezoeken en zullen we opnieuw de situatie evalueren. Het gaat nu iets beter nu ze het speciale dieet volgt, meer lichaamsbeweging krijgt en rust. We bidden dat Mary straks weer zonder medicatie en zonder ziekteverschijnselen zal kunnen leven.

Mary was uiteraard teleurgesteld in het feit dat zij en Jacco tijdens de conferentie een tijdje niet bij elkaar kunnen zijn. Maar we zijn ontzettend blij met het aanbod van het team om Mary de kans te geven om naar Nederland te komen in de periode dat Jacco daar met de conferenties bezig is. Ze gaat meerijden met de teambus die naar Duitsland zal afreizen. Ze hoopt dat ze samen met haar schoonfamilie een dag of twee naar de conferenties zal gaan, zodat iedereen kan zien wat Jacco aan het doen is.

Schedule Update:

25 July-5 September (de tijd dat Mary in NL is)
Mary zal zonder Jacco in NL arriveren. Het OMNIvision team zal haar voor TS afleveren bij Jacco’s familie. Ze kijkt er naar uit om deze unieke tijd met hun door te brengen. Ze leert zelfs Nederlands op dit moment, dus dat kan ze dan mooi oefenen in deze periode.

9 Aug-5 Sept (MoJo's tijd samen in NL)
Dit zal vooral vakantietijd zijn (Jacco komt terug van een drukke conferentieperiode) Maar het zal ook een tijd zijn om weer bij het thuisfrontcomite te zjin, familie en kerken.

De data en plaatsen waar we presentaties zullen houden:

      • 18 Aug
        • in Emmeloord

        • 20.00-22.00
      • 20-23 Aug

        • MoJo presentatie in de kerk in Zaventem (Belgie)
      • 25 Aug
        • in Marknesse

        • 20.00-22.00

*** evt. mogelijk om te spreken in de thuiskerk:

      • 15 Aug

Hieronder de periode die we "afschermen" omdat we al andere afspraken hebben of als rust gebruiken:
9-14 Aug- Jacco bijkomen van TS

  • 25-29 Aug-MoJo bij trouwerij van Mary’s vriendin in Zwitserland
  • Elke maandag: de maandagen gebruiken we als vaste dag voor ons tweeen
  • 30 Aug-5 Sept-tijd met familie om weer afscheid te nemen

Onze accomodaties:
We zijn met een huis gezegend door Jacco’s ouders want we mogen de hele periode in Nederland van hun woning gebruikmaken (Steenwijk). Zij zullen deze periode op het huis van vrienden passen. We zijn ook erg blij dat we een huurauto mogen gebruiken.

We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien en jullie de trouwvideo te laten zien (maak je geen zorgen het zijn slechts de highlights en niet de hele video ;)

We bidden dat velen de reddende Boodschap van Christus zullen leren kennen deze zomer, dat Jezus verhoogd zal worden door onze levens tijdens dit drukkerseizoen. Aan Hem komt de glorie toe...we hebben echt zin om weer ‘te doen , wat wij nu eenmaal doen voor Hem’

Mary and Jacco


No comments: